søndag 19. desember 2010



"Lushons Plater", "Anubis", "Evercity"!

"Du og Gråham," sa Olda lavt. "Alle dere nattjegere, dere som er født med pels og nattsyn, dere stammer fra de genmodifiserte soldatene som overlevde krigen. Nattjegernes blod, Evv, ble spredt blant stammene i tiden etter krigen, for den gangen fantes soldater som ennå hadde et menneskes kropp, men nattjegerblod i årene. Og det fantes kvinner som lå med nattjegere bare for et stykke kjøtt. For dere var alltid de beste jegerne, Evv."

I år 2053 bryter tredje verdenskrig ut. Sivilisasjonen går under i et inferno av rasekriger og epidemier. De overlevende samler seg i primitive stammesamfunn og søker ly i undergrunnen. Støvstormer herjer, og Europa er forvandlet til en ødemark kalt Daulandet. Matmangelen er stor, og stammene må ty til kannibalisme.

I ruinbyen Osh Lo møter vi nattjegeren Evv, den siste av klanens menneskejegere.

Bjørn Andreas Bull-Hansen er en norsk forfatter mest kjent for en fremtids-trilogi som ofte kalles Lushon-trilogien, bestående av Lushons plater, Anubis og Evercity, samt seksbindsverket Horngudens tale. Han er også utdannet hypnoterapeut og driver privatpraksisen Mindcoaching hypnoterapi.

En enestående bok, anbefales til alle! Tar for seg mange av dagens sentrale temaer og stiller kritiske spørsmål. Anbefales på det sterkeste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar